Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 29 » Рогалики
    18:51
    Рогалики

    Інгредієнти

    1 кг борошна
    600 мл молока
    сто г цукру
    70 г маргарину
    10 г дріжджів
    10 г солі (чайна ложка з невеликою гіркою)
    Повидло або джем для внутренности
    Ванілін за смаком (я взагалі не додавала)
    1 яйце (за бажанням, можна і без яєць)
    0,5 склянки цукрового сиропу

    Спосіб приготування

    Підігріти молоко, розчинити в ньому дріжджі, додати цукор, сіль, (яйце і ванілін), борошно і замісити тісто. Розтопити маргарин і вилити зверху на тісто. Дати тесту постояти 10-15 хвилин в теплому місці.
    Зробити тесту обминку (трохи промесіть ще разок по всій масі) і знову поставити на 10-15 хвилин у тепле місце. Повторити функцию ще 2 рази (за цей час маргарин повністю вмесітся в тісто, а саме тісто буде просто відставати від рук і стінок посуду), дати тесту піднятися.
    Розділити тісто на 20 шматочків, подкатать в кульки і дати ТБУУФПСФШУС ще 15 хвилин.
    Сформувати рогалики, викласти на деко, накрити харчовою плівкою або поліетиленовим пакетиком і дати піднятися - це займе приблизно 30-40 хвилин.
    Випекти рогалики при температурі 220-250 градусів, відразу після випічки змастити цукровим сиропом за допомогою пензлика.

    Про рецепті

    Прошу тих, хто не знає, як сформувати рогалики, дочекатися покрокових фото, сподіваюся, у мене вийшло зробити досить докладні фото.
    Категория: Випічка | Просмотров: 426 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0