Главная » 2010 Апрель 29 » Рогалики
18:51 Рогалики | |
Інгредієнти1 кг борошна600 мл молока сто г цукру 70 г маргарину 10 г дріжджів 10 г солі (чайна ложка з невеликою гіркою) Повидло або джем для внутренности Ванілін за смаком (я взагалі не додавала) 1 яйце (за бажанням, можна і без яєць) 0,5 склянки цукрового сиропу Спосіб приготуванняПідігріти молоко, розчинити в ньому дріжджі, додати цукор, сіль, (яйце і ванілін), борошно і замісити тісто. Розтопити маргарин і вилити зверху на тісто. Дати тесту постояти 10-15 хвилин в теплому місці.Зробити тесту обминку (трохи промесіть ще разок по всій масі) і знову поставити на 10-15 хвилин у тепле місце. Повторити функцию ще 2 рази (за цей час маргарин повністю вмесітся в тісто, а саме тісто буде просто відставати від рук і стінок посуду), дати тесту піднятися. Розділити тісто на 20 шматочків, подкатать в кульки і дати ТБУУФПСФШУС ще 15 хвилин. Сформувати рогалики, викласти на деко, накрити харчовою плівкою або поліетиленовим пакетиком і дати піднятися - це займе приблизно 30-40 хвилин. Випекти рогалики при температурі 220-250 градусів, відразу після випічки змастити цукровим сиропом за допомогою пензлика. Про рецептіПрошу тих, хто не знає, як сформувати рогалики, дочекатися покрокових фото, сподіваюся, у мене вийшло зробити досить докладні фото. | |
|
Всего комментариев: 0 | |