Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 24 » Небольшой сирник-чізкейк з нектарина.
    00:48
    Небольшой сирник-чізкейк з нектарина.

    Інгредієнти

    Жменя крихт з будь-якого здобного печива або сухариків
    Вершкове масло 15-20 гр.
    Сир м'який сто гр.
    Сир вершковий 125 гр.
    Жовток 1 шт.
    Цукор на смак
    Крохмаль 2 ч. л. з гіркою
    Нектарин 1 шт.

    Спосіб приготування

    Масло розтопити, перемішати з крихтами, викласти у форму і прим'яти пальцями. Підрум'янити в духовці (180гр).
    Змішати в мисці жовток з цукром і крохмалем і трохи збити, не в піну, а так, щоб усе добре поєдналося. Додати сир (у мене був з персиком, але можна використовувати будь-який крем-чіз) і сир. Добре перемішати. Викласти масу на подпеченние крихти.
    Нектарин очистити від шкірки і кісточки, нарізати часточками. Розкласти зверху і трохи втиснути в сирну масу.
    Запікати можна по-різному. Якщо хочете, щоб вийшов смак чізкейк, то форму потрібно накрити фольгою (не щільно), вниз духовки поставити піддон з гарячою водою, над ним наш сирник. Пекти при 160гр, близько години. Верх повинен перестати блищати по всій поверхні. Потримати 10 хв у вимкненому духовці, остудити на столі і кілька годин витримати в холодильнику. Я робила саме так.
    Якщо віддаєте перевагу смак сирної запіканки, печіть при тій же температурі без фольги і піддону з водою близько 40 хвилин. У цьому варіанті можна подавати і теплою.
    Категория: Випічка | Просмотров: 417 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0