Главная » 2010 Апрель 24 » Небольшой сирник-чізкейк з нектарина.
00:48 Небольшой сирник-чізкейк з нектарина. | |
ІнгредієнтиЖменя крихт з будь-якого здобного печива або сухариківВершкове масло 15-20 гр. Сир м'який сто гр. Сир вершковий 125 гр. Жовток 1 шт. Цукор на смак Крохмаль 2 ч. л. з гіркою Нектарин 1 шт. Спосіб приготуванняМасло розтопити, перемішати з крихтами, викласти у форму і прим'яти пальцями. Підрум'янити в духовці (180гр).Змішати в мисці жовток з цукром і крохмалем і трохи збити, не в піну, а так, щоб усе добре поєдналося. Додати сир (у мене був з персиком, але можна використовувати будь-який крем-чіз) і сир. Добре перемішати. Викласти масу на подпеченние крихти. Нектарин очистити від шкірки і кісточки, нарізати часточками. Розкласти зверху і трохи втиснути в сирну масу. Запікати можна по-різному. Якщо хочете, щоб вийшов смак чізкейк, то форму потрібно накрити фольгою (не щільно), вниз духовки поставити піддон з гарячою водою, над ним наш сирник. Пекти при 160гр, близько години. Верх повинен перестати блищати по всій поверхні. Потримати 10 хв у вимкненому духовці, остудити на столі і кілька годин витримати в холодильнику. Я робила саме так. Якщо віддаєте перевагу смак сирної запіканки, печіть при тій же температурі без фольги і піддону з водою близько 40 хвилин. У цьому варіанті можна подавати і теплою. | |
|
Всего комментариев: 0 | |