Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 26 » Шарлотка (варіант)
    19:03
    Шарлотка (варіант)

    Інгредієнти

    3 яйця
    2 білки (для глазурі)
    1 склянка цукру
    1 склянка борошна
    3 яблука
    масло
    панірувальні сухарі
    1 ч. л. розпушувача

    Спосіб приготування

    яблука очистити від шкірки і серцевини і дрібно нарізати.
    3 яйця розтерти з цукром. покласти яблука і всипати борошно.
    взяти форму для випічки, промазати маслом і обсипати сухарями (щоб не підгоріло).
    масу викласти у форму для випічки, пекти 25-30 хвилин на середньому вогні (150 °).
    вийняти з духовки. збити 2 білка з п'ятьма столовими ложками цукру і цією масою покрити верх шарлотки.
    поставити в духовку на 10-15 хвилин.
    Смачного!

    Про рецепті

    дуже швидко, легко в приготування і дуже смачно
    Категория: Випічка | Просмотров: 407 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0