Главная » 2010 Апрель 26 » Шарлотка (варіант)
19:03 Шарлотка (варіант) | |
Інгредієнти3 яйця2 білки (для глазурі) 1 склянка цукру 1 склянка борошна 3 яблука масло панірувальні сухарі 1 ч. л. розпушувача Спосіб приготуванняяблука очистити від шкірки і серцевини і дрібно нарізати.3 яйця розтерти з цукром. покласти яблука і всипати борошно. взяти форму для випічки, промазати маслом і обсипати сухарями (щоб не підгоріло). масу викласти у форму для випічки, пекти 25-30 хвилин на середньому вогні (150 °). вийняти з духовки. збити 2 білка з п'ятьма столовими ложками цукру і цією масою покрити верх шарлотки. поставити в духовку на 10-15 хвилин. Смачного! Про рецептідуже швидко, легко в приготування і дуже смачно | |
|
Всего комментариев: 0 | |