Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 23 » Торт "Королівський"
    19:12
    Торт "Королівський"

    Інгредієнти

    Масло сл. - 200г
    Маргарин - 200г
    Яйця - 5шт
    Цукор - 1 стакан
    Муки - 4 склянки
    Сіль
    0,5 ч. л соди, гашеного в оцті
    Цукрова пудра - 1 склянка
    Вишневий сироп - 1 стакан
    Ванільний цукор - 1 пакетик

    Спосіб приготування

    Тісто:
    Маргарин і масло розтопити.
    Цукор розтерти з жовтками.
    Соду погасити в оцті.
    Всі інгредієнти змішати і поступово підсипаючи борошно, замісити тісто.
    Розділити тісто на 5 частин. 4 коржі мазати кремом, а 5-й на посипання. Верх можна прикрасити вишнями.
    Коржі не розкочувати, а розподілити по листу руками на папері для випічки. Знімати з паперу охолодженими.
    Крем:
    5 білків (охолоджених) збити міксером з сіллю (0,5 ч. л). Додати 1 склянка цукрової пудри і 1 склянку вишневого сиропу і ваніль.
    Крем поставити в холодильник.
    Категория: Випічка | Просмотров: 1221 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0