Главная » 2010 Апрель 23 » Торт "Королівський"
19:12 Торт "Королівський" | |
ІнгредієнтиМасло сл. - 200гМаргарин - 200г Яйця - 5шт Цукор - 1 стакан Муки - 4 склянки Сіль 0,5 ч. л соди, гашеного в оцті Цукрова пудра - 1 склянка Вишневий сироп - 1 стакан Ванільний цукор - 1 пакетик Спосіб приготуванняТісто:Маргарин і масло розтопити. Цукор розтерти з жовтками. Соду погасити в оцті. Всі інгредієнти змішати і поступово підсипаючи борошно, замісити тісто. Розділити тісто на 5 частин. 4 коржі мазати кремом, а 5-й на посипання. Верх можна прикрасити вишнями. Коржі не розкочувати, а розподілити по листу руками на папері для випічки. Знімати з паперу охолодженими. Крем: 5 білків (охолоджених) збити міксером з сіллю (0,5 ч. л). Додати 1 склянка цукрової пудри і 1 склянку вишневого сиропу і ваніль. Крем поставити в холодильник. | |
|
Всего комментариев: 0 | |