Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Апрель 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Апрель » 24 » Пиріг "Персики в желе"
    18:51
    Пиріг "Персики в желе"

    Інгредієнти

    для коржа:
    сметана - 400г (2 склянки),
    яйця - 2 штуки,
    цукор - 2 склянки,
    розпушувач-1,5 ч. л,
    борошно - 2 склянки,
    цедра 1-го лимона,
    ваніль на кінчику ножа.
    **********************

    Консервовані персики - 700г (зі свіжих у нас тільки китайські, тому готую з більш корисних продуктів:))
    лохина - 0,5 склянки,
    желе для торта - 1 пакетик (10г).
    **********************

    Біла глазур:
    натуральний йогурт - 3 стіл. ложки,
    масло вершкове - 1 стіл. ложка,
    цукор - 2 стіл. ложки,
    крохмаль - 2 ч. л

    Спосіб приготування

    Яйця з цукром злегка збиваємо, додаємо сметану, просіяне борошно, розпушувач і ваніль. Наприкінці втручаємося цедру. Форму змастити слив. маслом, влити тісто.
    Персики порізати, половину акуратно викласти поверх тіста, залишаючи невеликі проміжки.
    Ставимо в попередньо розігріту до 170 гр. духовку на 40 хвилин.
    Готуємо білу глазур: всі інгредієнти перемішати і розтопити на вогні, не доводячи до кипіння.
    Приготувати желе, як вказано на упаковці.
    Готовий корж із форми не дістаємо, а даємо трохи охолонути. Потім глазур'ю поливаємо верх пирога, де немає персиків. Акуратно, щоб сильно не розтеклося. Хоча крохмаль цього допустити не повинен. На запечені персики викладаємо ще один шар, незапеченних. Ставимо на 5-7 хвилин у духовку (ми її не вимикали). Глазур повинна прихопити, але не зарум'яниться.
    Остуджуємо, викладаємо ягоди, желе (по інструкції) і прибираємо в холодильник.
    Смачного!
    Категория: Випічка | Просмотров: 346 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0