Інгредієнти БІСКВІТ:
яйця-10 шт.
цукор-2 ст.
борошно-2 ст.
КРЕМ заварний:
яйця-3 шт.
цукор-1,5 ст.
крохмаль-3 ст. л.
молоко-3 ст.
ванільний цукор
масло-сто гр.
КРЕМ оздоблювальна:
масло-200-250 гр.
цукор-1 ст.
молоко-0,5 ст.
есенція
. . . . . . .
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
411
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.05.2010
|
Інгредієнти 1 кг борошна
сто г цукру
70 г маргарину
600 мл молока
10 г дріжджів
10 г солі
яйце, ванілін на смак
Шоколад і карамельки для внутренности
Горіхи та цукрова пудра для прикраси
0,5 склянки цукрового сиропу
Спосіб приготування Приготувати тісто (див.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
431
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.05.2010
|
Інгредієнти Для тіста: 300 г борошна, 200 г вершкового масла, 1 яйце, дрібка солі.
Для внутренности: 4 моркви, 500 г змішаного фаршу, 2 цибулини.
Для соусу: 2 зубчики часнику, 200 г сметани, 4 яйця, 2 ч л італійських пряних травок.
Спосіб приготування Борошно змішати з вершковим маслом, яйцем і дрібкою солі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
352
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.05.2010
|
Інгредієнти ТІСТО: Вершкове масло - сто гр
Цукор - 50 гр
Борошно - 200 гр
Ванілін, мелена кориця і розпушувач - по щіпки
Сирна ВНУТРЕННОСТЬ: Сир - 250 гр
Лимонний сік - 1 ст. л
Яйця - 2 шт
Крохмаль - 10 гр
Порошок для ванільного пудингу - 10 гр
Ванілін
МАКОВА ВНУТРЕННОСТЬ: Молоко - 125 гр
Цукор - 40 гр
Мак - 70 гр
Яйце - 1 шт
Панірувальні сухарі/пшеничні/- 30 г
Спосіб приготування Для макової внутренности закип'ятити молоко з цукром, засипати мак і проварити 1-2 хв.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
509
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.05.2010
|
Інгредієнти 500мл. Йогуртa (у мене малиновий)
100мл. Kефіра
300гp. Манка
150гp. Злив. маслa
150гp. Сахарa
3 Яйця
1 пакетик ванільного цукру
коріцa
0,5 ч. л. Соди
2 плитки щоколад з фруктовою начинкою
200 гр. цукерок Му-му
3-4 ст. л. Злив. масло
1 Лимон
Спосіб приготування 3аліть йогуртом манку і залишити на 2 години поки не набубнявіє.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
458
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.05.2010
|
Інгредієнти тісто:
6 яєць (відокремити 3 білка)
200 г м'якого маргарину (Рама)
сто г цукру
1 ч. л. соди
80 г крохмалю (будь-якого)
220 г борошна
внутренность:
500-700 г яблука, чищення і нарізані
сто г цукру
безе:
3 білка
200 г цукрової пудри
Ванільний цукор до смаку
Спосіб приготування Яблука (вже дрібно нарізані) засипати цукром.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
452
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
13.05.2010
|
Інгредієнти 5 яєць
180 гр цукру
180 гр борошна
25 гр коньяку або лимонного соку
400 гр вершків 30%
сто гр молочного шоколаду
цукрова пудра
готовий молочний напій Несквік
готове жиле і шоколад для прикраси
фрукти або ягоди (на ваш смак) у мене були банани.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
496
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
13.05.2010
|
Інгредієнти бісквітний корж (світлі - розрізання на 3 частини)
600 ml cлівок (+ 3 пачечка загусник для вершків)
варення на смак
раскатаний Марципан - для вгору
Спосіб приготування сначало збити вершки разом з згущувачем для вершків до онородной маси.
один корж покласти, змастити варенням і на варення викласти збиті вершки, покласти наступні корж і ще раз викласти збиті вершки, покласти останній карж і збитими вершками обмазати сначало краю а потім верхній корж.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
411
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
11.05.2010
|
Інгредієнти 200 г маргарину
2 яйця
200 г цукру
1/2 ч. л соди або пакетик розпушувача
450 г борошна
100 г чорносливу
100 г кураги
100 г родзинок
1 велике яблуко
1 ч. л. меленої кориці
2 ст. л. цукрової пудри
Спосіб приготування Перемішати маргарин з 150 г цукру, вбити яйця, всипати борошно з розпушувачем, замісити густе тісто і покласти його на 30 хвилин в морозилку.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
415
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
11.05.2010
|
Інгредієнти 1,5 склянки борошна
2 ст. ложки цукру
2 ст. ложки вершкового масла
1 ст. ложка теплого молока
2 яйця
0,5 пакетика ванільного цукру
Спосіб приготування Домашні вафлі дуже смачно!!
Хочу поділитися з Вами дуже простим і швидким методом приготування цього расчудесного Ласощі !
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
532
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
10.05.2010
| « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 27 28 » |