Інгредієнти сто гр. слив. масла (размягчен. )
3/4 ст. цукру
2 яйця
1/2 п. ванільного цукру
1/2 ч. л. кориці
1/2 ч. л. солі
1 ч. л. розпушувача
сто гр. подрібнений. фундука
8 ст. л. борошна
1 зелене яблуко терте
2 ч. л. сметанку (15% -20% жир-ти)
Трохи ростить.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
477
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
02.06.2010
|
Інгредієнти Упаковка листкового тіста, 4 гомілки, сто г сиру, зелень - будь-яка.
Спосіб приготування Похожих рецепта знайшла 2. З вигляду однакові, за методом приготування трохи відрізняються!
Листкове тісто розкачати, але не дуже тонко, розрізати на великі квадрати.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
401
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
02.06.2010
|
Інгредієнти 500 г борошна
3 склянки води
2-3 яйця
1 ст. л. цукру
по 0,5 ч. л. солі, соди та кислоти
Спосіб приготування Яйця змішати з 3 склянками теплої води, додати сіль, цукор і воду, потім всипати борошно і добре розмішати, щоб тісто вийшло без грудок.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
367
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.06.2010
|
Інгредієнти 1. 400 грам свинини
2. 1 кг листкового тіста
3-4 цибулини
сіль, перець за смаком
2 яйця для змащування
Спосіб приготування 1. відварити м'ясо
2 перемолоти через м'ясорубку (я це роблю в блендер)
3. цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору
4.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
466
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.06.2010
|
Інгредієнти Для тіста знадобиться:
1 склянка цукру
1 склянка борошна
3 яйця
папір для запікання
Для внутренности:
1 лимон
1/2 склянки цукру
Спосіб приготування "НЕ ЗАБУВАЙТЕ перед їжею мити ЯЙЦЯ!"
Я знаю, як це звучить -))) але таке життя . . .
Йдемо мити яйця і відокремлювати жовтки від білків!
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
532
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.06.2010
|
Інгредієнти Для тіста: 4 жовтки, 2 столові ложки води, 150г маргарину, 150г цукру, 1 чайна ложка розпушувача, 250г борошна.
Для внутренности: свіжозаморожені ягоди чорної смородини і ожини, приблизно по 200г.
Для безе: 4 білки, 1 склянка цукру, 1/2 склянки води.
Спосіб приготування З перерахованих продуктів пісочне замісити тісто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
370
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.05.2010
|
Інгредієнти Для тіста:
1. 2 яйця,
2. стакан сах. піску,
3. стакан кефіру,
4. стакан варення (чорна смородина або зливу без кісточок),
5. 1 столова ложка соди,
6. 2,5 склянки борошна, (на три коржі).
На крем:
1. 500гр густої сметани,
2. 1 склянка піску.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
960
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.05.2010
|
Інгредієнти 60мл-рослинного масла
60гр-маргарину
180гр-цукру
2яйца
60мл-молока
200гр-борошна
1ч. л. соди
3ч. л какао
1 невеликий кабачок
шоколадна стружка для обсипання
Спосіб приготування Сахар, маргарин і раст. масло збити в міске. Добавіть збиті яйца.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
482
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.05.2010
|
Інгредієнти 300 гр. свежей вишні (або мороженої),
2 ст. л. цукру,
500 гр. Рікотти,
1 яйце,
300 гр. слоеного тесту (мороз),
200 г. сахарной пудри.
Спосіб приготування До чого зручно морозиво листкове тісто!
Дістали-розморозили.
Вишні звільняємо від кісточок, покладемо на сито,
посипаючи цукром, нехай піде зайвий сік.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
433
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
29.05.2010
|
Інгредієнти 3 яйця
2 ст. борошна
4 ст. л. цукру
сто р. вершкового масла
кориця
ванільний цукор
Внутренность:
0,5 кг яблук
0,5 ст. цукру
2 ст. л. меду
Спосіб приготування Яйця розтерти з цукром, всипати борошно, додати розм'якшене масло, корицю, ванільний цукор і вимісити круте тісто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
508
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
28.05.2010
| « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 27 28 » |