Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти тісто: 300 гр. маргарину 3 склянки борошна 150 гр. сметани 1 яйце 1/2 ч. л. соди гашеного соком лайма 3/4 склянки цукру крем: 200 гр. вершкового масла 1 склянка цукру 1/2 склянки молока 1 пакетик ванільного цукру 2 яйця внутренность: 700 гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 482 | Добавил: therrint | Дата: 10.06.2010

    Інгредієнти Для тіста: 1,5 склянки борошна, 125 г маргарину, 2 ст л цукру, 2 яйця, 1/2 ч л ванільного цукру, 2 дрібка солі; для внутренности: 3 нектарина, коричневий цукор. Спосіб приготування Борошно просіяти в миску, додати розм'якшений маргарин і перетерти, щоб вийшла крихта.
    Категория: Випічка | Просмотров: 539 | Добавил: therrint | Дата: 10.06.2010

    Інгредієнти Для форми 18 см: 150г маргарину, 3 яйця, 150г цукру, 150г родзинок, 1 пакетик ваніліну, 1 чайна ложка розпушувача, 200г борошна. Для внутренности: 250 г м'якого сиру, сто г цукру, 1,5 столові ложки маку, 2 столові ложки борошна. Спосіб приготування Всі інгредієнти для тесту, за винятком борошна і розпушувача, збиваємо міксером 1-3 хвилини, потім вводимо борошно і розпушувач і добре перемішуємо.
    Категория: Випічка | Просмотров: 499 | Добавил: therrint | Дата: 09.06.2010

    Інгредієнти * Для дріжджового тіста: * 500 -600 г борошна * 200 г масла * 1 склянку молока * 1 пачка сухих дріжджів (7 г) * 2 столових ложки цукру * 1 чайна ложка солі * Для внутренности: * Упаковка крабових паличок (250 г) * 4 Яйця * Пучок юного зеленоватого лука * 2 -3 столових ложок Майонез * Сіль, різна зелень у вигляді спецій Спосіб приготування Готуємо тісто як написано тут: http://koolinar.
    Категория: Випічка | Просмотров: 418 | Добавил: therrint | Дата: 07.06.2010

    Інгредієнти 2 яйця; 2 ст. ложки цукру; сіль (на кнчіке ножа); 0,5 л. молоко; 8 ст. ложок борошна (з верхом); 1 ст. ложка соняшникової олії; 50 гр. вершкового масла. Спосіб приготування Змішати 2 яйця, сіль і цукор до отримання однорідної маси. Зручніше за все змішувати вилкою.
    Категория: Випічка | Просмотров: 519 | Добавил: therrint | Дата: 07.06.2010

    Інгредієнти 4 склянки млинцевої борошна, 3 склянки молока (гарячого), сто гр. жиру для смаження, 500 гр. м'яса, сіль Спосіб приготування 1) 4 ст. млинцевої борошна (без верху) змішати з 2 ст. гарячого молока, додати ще склянку гарячого молока, знову перемішати 2) Тісто брати столовою ложкою, відразу класти в борошно, катати з неї булочки 3) Кожну булочку приплюснути і на середину покласти десертну ложку фаршу (з м'яса і солі), оформити краю як у ватрушки (щоб фарш не випав) 4) покласти беляш на сковорідку з жиром розігрітим фаршем вниз.
    Категория: Випічка | Просмотров: 459 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти Борошно пшеничне 110, вода 40, масло вершкове 30, масло бавовняне 25, сіль. Спосіб приготування Круте тісто, замішані як для локшини, розгортають у корж діаметром 18 см, змащують маслом, не зачіпаючи краю, потім скачують, перекручують, кінці стискають і ком здавлюють у вигляді коржики величиною з чайне блюдце і смажать у фритюрі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 427 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти 250 г м'якого вершкового масла, 3/4 склянки цукру, 2 ч. л. ванільною есенції, 1 жовток, 2 склянки борошна, 150 г порізаного білого шоколаду, 3/4 склянки сушеної журавлини (хороша марки "Чемпіон") Спосіб приготування міксером збити м'яке масло з цукром, потім додати ванілін і жовток, перемішати вілкой.
    Категория: Випічка | Просмотров: 401 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти Бісквіт: 2 яйця 1,5 склянки цукру 400г сметани 1 чайна ложка соди, погашеної оцтом ванілін 2 склянки борошна 4 чайні ложки какао Крем: 2 склянки сметани 1,5 склянки цукру 1 стакан горіхів Спосіб приготування Бісквіт: Замісити тісто (змішати всі крім какао), розділити на дві частини, в одну додати какао.
    Категория: Випічка | Просмотров: 1305 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    Інгредієнти 260гр. сахара 180гр. борошна 2 пакетики ванільного пудингу 1щепотка солі 3 пакетика ваніліну какосовая стружка 50гр (обсмажена) Крем пудинг ванільний (який не варитися) молоко 500 мл сахар. пудра 100гр 200гр слів. масла абрикоси або персики з компоту ', Спосіб приготування білок відокремити від жовтка білок збити в піну з сіллю в жовток додати цукор, збити потім додати борошно з пудингом (борошно перемішати з пудингом) і Какос тісто вилити у форму і випікати 180град.
    Категория: Випічка | Просмотров: 430 | Добавил: therrint | Дата: 06.06.2010

    « 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 »