Інгредієнти тісто:
300 гр. маргарину
3 склянки борошна
150 гр. сметани
1 яйце
1/2 ч. л. соди гашеного соком лайма
3/4 склянки цукру
крем:
200 гр. вершкового масла
1 склянка цукру
1/2 склянки молока
1 пакетик ванільного цукру
2 яйця
внутренность:
700 гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
482
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
10.06.2010
|
Інгредієнти Для тіста: 1,5 склянки борошна, 125 г маргарину, 2 ст л цукру, 2 яйця, 1/2 ч л ванільного цукру, 2 дрібка солі; для внутренности: 3 нектарина, коричневий цукор.
Спосіб приготування Борошно просіяти в миску, додати розм'якшений маргарин і перетерти, щоб вийшла крихта.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
539
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
10.06.2010
|
Інгредієнти Для форми 18 см: 150г маргарину, 3 яйця, 150г цукру, 150г родзинок, 1 пакетик ваніліну, 1 чайна ложка розпушувача, 200г борошна.
Для внутренности: 250 г м'якого сиру, сто г цукру, 1,5 столові ложки маку, 2 столові ложки борошна.
Спосіб приготування Всі інгредієнти для тесту, за винятком борошна і розпушувача, збиваємо міксером 1-3 хвилини, потім вводимо борошно і розпушувач і добре перемішуємо.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
499
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
09.06.2010
|
Інгредієнти * Для дріжджового тіста:
* 500 -600 г борошна
* 200 г масла
* 1 склянку молока
* 1 пачка сухих дріжджів (7 г)
* 2 столових ложки цукру
* 1 чайна ложка солі
* Для внутренности:
* Упаковка крабових паличок (250 г)
* 4 Яйця
* Пучок юного зеленоватого лука
* 2 -3 столових ложок Майонез
* Сіль, різна зелень у вигляді спецій
Спосіб приготування Готуємо тісто як написано тут: http://koolinar.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
418
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
07.06.2010
|
Інгредієнти 2 яйця;
2 ст. ложки цукру;
сіль (на кнчіке ножа);
0,5 л. молоко;
8 ст. ложок борошна (з верхом);
1 ст. ложка соняшникової олії;
50 гр. вершкового масла.
Спосіб приготування Змішати 2 яйця, сіль і цукор до отримання однорідної маси. Зручніше за все змішувати вилкою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
519
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
07.06.2010
|
Інгредієнти 4 склянки млинцевої борошна, 3 склянки молока (гарячого), сто гр. жиру для смаження, 500 гр. м'яса, сіль
Спосіб приготування 1) 4 ст. млинцевої борошна (без верху) змішати з 2 ст. гарячого молока, додати ще склянку гарячого молока, знову перемішати
2) Тісто брати столовою ложкою, відразу класти в борошно, катати з неї булочки
3) Кожну булочку приплюснути і на середину покласти десертну ложку фаршу (з м'яса і солі), оформити краю як у ватрушки (щоб фарш не випав)
4) покласти беляш на сковорідку з жиром розігрітим фаршем вниз.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
459
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти Борошно пшеничне 110, вода 40, масло вершкове 30, масло бавовняне 25, сіль.
Спосіб приготування Круте тісто, замішані як для локшини, розгортають у корж діаметром 18 см, змащують маслом, не зачіпаючи краю, потім скачують, перекручують, кінці стискають і ком здавлюють у вигляді коржики величиною з чайне блюдце і смажать у фритюрі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
427
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти 250 г м'якого вершкового масла, 3/4 склянки цукру, 2 ч. л. ванільною есенції, 1 жовток, 2 склянки борошна, 150 г порізаного білого шоколаду, 3/4 склянки сушеної журавлини (хороша марки "Чемпіон")
Спосіб приготування міксером збити м'яке масло з цукром, потім додати ванілін і жовток, перемішати вілкой.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
401
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти Бісквіт:
2 яйця
1,5 склянки цукру
400г сметани
1 чайна ложка соди, погашеної оцтом
ванілін
2 склянки борошна
4 чайні ложки какао
Крем:
2 склянки сметани
1,5 склянки цукру
1 стакан горіхів
Спосіб приготування Бісквіт: Замісити тісто (змішати всі крім какао), розділити на дві частини, в одну додати какао.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
1305
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
|
Інгредієнти 260гр. сахара
180гр. борошна
2 пакетики ванільного пудингу
1щепотка солі
3 пакетика ваніліну
какосовая стружка 50гр (обсмажена)
Крем
пудинг ванільний (який не варитися)
молоко 500 мл
сахар. пудра 100гр
200гр слів. масла
абрикоси або персики з компоту ',
Спосіб приготування білок відокремити від жовтка
білок збити в піну з сіллю
в жовток додати цукор, збити
потім додати борошно з пудингом (борошно перемішати з пудингом)
і Какос
тісто вилити у форму і випікати
180град.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
430
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
06.06.2010
| « 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 » |