Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти Борошно житнє або пшеничне 30, яйце 1/2 шт., масло топлене 20, бульйон або молоко 30, м'ясо 80, цибуля ріпчаста 20, перець, сіль. Спосіб приготування З крутого прісного тіста розкочують круглі коржики, діаметром 8-9 см, краї коржиків загинають догори.
    Категория: Випічка | Просмотров: 389 | Добавил: therrint | Дата: 19.06.2010

    Інгредієнти 25 г кубиків охолодженого маргарину, 125 г борошна (я ще додавала 1 ст. л., так як тісто було рідкуватий), 1/2 ч. л. розпушувача, 1 ст л свіжого рубаного кропу або 1 ч. л. сушеного, дрібка гострого червоного перцю, дрібка солі, 3 ст. л. молока, 1 яйце (збити).
    Категория: Випічка | Просмотров: 450 | Добавил: therrint | Дата: 18.06.2010

    Інгредієнти Тісто листкове без/дріжджі. 250 гр. Яблука кисло-сл. тверд. 3-4 шт. Цукор коричн. 6 ст. л. Масло сл. 20 гр. Сік лимона 1,5 ст. л. Спосіб приготування Може це і неоригінальний рецепт, але дуже швидкий і незаморочний. Прі наявності мінімуму інгридієнтів-непоганий результат.
    Категория: Випічка | Просмотров: 495 | Добавил: therrint | Дата: 18.06.2010

    Інгредієнти 450 г (1 упаковка) готового листкового тіста 3 персика 2 ст. л. вершкового масла 2 ст. л. цукру 1 ст. л. цукрової пудри Спосіб приготування Розігріти духовку до 190 градусів С. Персики нарізати часточками. Розтопити вершкове масло, додати 1 ст.
    Категория: Випічка | Просмотров: 469 | Добавил: therrint | Дата: 18.06.2010

    Інгредієнти для тіста: 50гр. живих дріжджів або (1ст. л сухих) 1п. вального цукру сіль на кінчику ножа 3 яйця 1ст. сметани 3 ст. борошна 200 гр. маргаріна для внутренности: варення, згущене молоко, повидло, сир і т. д Щоб посипання: цукрова пудра Спосіб приготування Дріжджі, ванільний цукор і сіль перетерти.
    Категория: Випічка | Просмотров: 419 | Добавил: therrint | Дата: 18.06.2010

    Інгредієнти 30г вершкового масла 6яіц 200г цукру 1пакетік ванільного цукру 200 г борошна розпушувач на кінчику ножа 2 чайн. л. какао 150г шоколадної глазурі 500 г сиру маскарпоне (можна адигейського сиру) 600 г полуниці Спосіб приготування Вершкове масло растопіть.
    Категория: Випічка | Просмотров: 407 | Добавил: therrint | Дата: 17.06.2010

    Інгредієнти для піци діаметром 28 см: 200 гр тесту для піци за улюбленим рецептом моцарелла-сто гр блакитний сир-50 гр (в оригіналі-рокфор, у мене бергадер) 1 невелика червона солодка цибулина Спосіб приготування На підготовлений корж викладаємо скибочки моцарели, нарізану тонкими кільцями-півкільцями цибулю і раскрошенную блакитний сир, скроплюємо оливковою олією і випікаємо близько 15 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 466 | Добавил: therrint | Дата: 16.06.2010

    Інгредієнти Борошно сто, сир 75, вода 10, кефір 10, яйце 1/4 шт., масло вершкове 10, сода, сіль . Спосіб приготування Борошно змішують з водою і кефіром, додають сіль, соду і замішують м'яке тісто. Розкочують коржі, на середину кожної кладуть фарш із сиру, змішаного з яйцем і сіллю, формують вироби у вигляді пампушок і запікають на сковороді.
    Категория: Випічка | Просмотров: 548 | Добавил: therrint | Дата: 16.06.2010

    Інгредієнти Борошно - 1 кг Яйця - 5 шт Кисле молоко або кефір - 0,5 склянки Бринза - 300 г Цукор - 1 ст. л. Сіль на смак, трохи соди Спосіб приготування Замісити тісто з борошна, кислого молока, трьох яєць, цукру, солі. Розкотити його завтовшки 0,5 см і розрізати на 10 шматків.
    Категория: Випічка | Просмотров: 400 | Добавил: therrint | Дата: 16.06.2010

    Інгредієнти Для тіста 4 яйця 175 г 150 г борошна Крім того: 175 г цукру 3 яєчних білка 175 г цукрової пудри 225 г рослинної маргарину сто г шоколаду 50 г мигдальній стружки Спосіб приготування Яйця збити в піну, поступово підсипаючи підготовлений для тесту цукор.
    Категория: Випічка | Просмотров: 524 | Добавил: therrint | Дата: 15.06.2010

    « 1 2 3 4 5 ... 27 28 »