Інгредієнти Борошно житнє або пшеничне 30, яйце 1/2 шт., масло топлене 20, бульйон або молоко 30, м'ясо 80, цибуля ріпчаста 20, перець, сіль.
Спосіб приготування З крутого прісного тіста розкочують круглі коржики, діаметром 8-9 см, краї коржиків загинають догори.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
389
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
19.06.2010
|
Інгредієнти 25 г кубиків охолодженого маргарину, 125 г борошна (я ще додавала 1 ст. л., так як тісто було рідкуватий), 1/2 ч. л. розпушувача, 1 ст л свіжого рубаного кропу або 1 ч. л. сушеного, дрібка гострого червоного перцю, дрібка солі, 3 ст. л. молока, 1 яйце (збити).
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
450
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.06.2010
|
Інгредієнти Тісто листкове без/дріжджі. 250 гр.
Яблука кисло-сл. тверд. 3-4 шт.
Цукор коричн. 6 ст. л.
Масло сл. 20 гр.
Сік лимона 1,5 ст. л.
Спосіб приготування Може це і неоригінальний рецепт, але дуже швидкий і незаморочний. Прі наявності мінімуму інгридієнтів-непоганий результат.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
495
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.06.2010
|
Інгредієнти 450 г (1 упаковка) готового листкового тіста
3 персика
2 ст. л. вершкового масла
2 ст. л. цукру
1 ст. л. цукрової пудри
Спосіб приготування Розігріти духовку до 190 градусів С. Персики нарізати часточками. Розтопити вершкове масло, додати 1 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
469
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.06.2010
|
Інгредієнти для тіста:
50гр. живих дріжджів або (1ст. л сухих)
1п. вального цукру
сіль на кінчику ножа
3 яйця
1ст. сметани
3 ст. борошна
200 гр. маргаріна
для внутренности:
варення, згущене молоко, повидло, сир і т. д
Щоб посипання:
цукрова пудра
Спосіб приготування Дріжджі, ванільний цукор і сіль перетерти.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
419
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
18.06.2010
|
Інгредієнти 30г вершкового масла
6яіц
200г цукру
1пакетік ванільного цукру
200 г борошна
розпушувач на кінчику ножа
2 чайн. л. какао
150г шоколадної глазурі
500 г сиру маскарпоне (можна адигейського сиру)
600 г полуниці
Спосіб приготування Вершкове масло растопіть.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
407
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
17.06.2010
|
Інгредієнти для піци діаметром 28 см:
200 гр тесту для піци за улюбленим рецептом
моцарелла-сто гр
блакитний сир-50 гр (в оригіналі-рокфор, у мене бергадер)
1 невелика червона солодка цибулина
Спосіб приготування На підготовлений корж викладаємо скибочки моцарели, нарізану тонкими кільцями-півкільцями цибулю і раскрошенную блакитний сир, скроплюємо оливковою олією і випікаємо близько 15 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
466
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.06.2010
|
Інгредієнти Борошно сто, сир 75, вода 10, кефір 10, яйце 1/4 шт., масло вершкове 10, сода, сіль .
Спосіб приготування Борошно змішують з водою і кефіром, додають сіль, соду і замішують м'яке тісто. Розкочують коржі, на середину кожної кладуть фарш із сиру, змішаного з яйцем і сіллю, формують вироби у вигляді пампушок і запікають на сковороді.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
548
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.06.2010
|
Інгредієнти Борошно - 1 кг
Яйця - 5 шт
Кисле молоко або кефір - 0,5 склянки
Бринза - 300 г
Цукор - 1 ст. л.
Сіль на смак, трохи соди
Спосіб приготування Замісити тісто з борошна, кислого молока, трьох яєць, цукру, солі. Розкотити його завтовшки 0,5 см і розрізати на 10 шматків.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
400
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.06.2010
|
Інгредієнти Для тіста
4 яйця
175 г
150 г борошна
Крім того:
175 г цукру
3 яєчних білка
175 г цукрової пудри
225 г рослинної маргарину
сто г шоколаду
50 г мигдальній стружки
Спосіб приготування Яйця збити в піну, поступово підсипаючи підготовлений для тесту цукор.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
524
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.06.2010
| |