Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти для тіста: 2 ст. борошна 1п. маргарину 1ст. л. цукру 1 яйце 1ст. л. оцту для внутренности: 4 яйця 4 плавлених сирка 4 цибулини Спосіб приготування у борошно натерти заморожений маргарин. яйце і цукор розтерти в стакані, потім додати холодної води, що б склянку заповнився, потім оцет.
    Категория: Випічка | Просмотров: 677 | Добавил: therrint | Дата: 15.06.2010

    Інгредієнти 1 склянка варення 700 г сметани 300 г цукру 450 г борошна 1 ч. л. соди сто г маргарину 3-4 яйця Спосіб приготування Збити яйця з сто г цукру. В окремому посуді змішати розм'якшений маргарин, варення, 300 г сметани. Вмішати збиті яйця до цієї суміші, додати муку з содою, замісити тісто, викласти у форму і випікати при температурі 180 градусів.
    Категория: Випічка | Просмотров: 501 | Добавил: therrint | Дата: 14.06.2010

    Інгредієнти 200 г темного шоколаду 70% какао, 200 г вершкового масла, 1,5 склянки цукру, 5 яєць, 2/3 склянки борошна, 400 г сиру Маскарпоне. Стакан - 250 р. Спосіб приготування Пиріг робити дуже просто. На водяній бані розтопити шоколад разом з вершковим маслом, постійно помешівая.
    Категория: Випічка | Просмотров: 607 | Добавил: therrint | Дата: 14.06.2010

    Інгредієнти Тісто: 1. Молоко-200 г, 2. Вода-300г, 3. Яйцо-1 шт., 4. Мука-скільки візьме 5. Дрожжі (сух. ) ~ 10г, 6. Соль Внутренность: Сир імеретінській ~ 1,5 кг сто г сметани або молока Спосіб приготування Замісити м'яке дріжджове тісто, если підійде розділити на 6-7 частин, Расскатать товщиною ~ 1см, надати овальну форму, Сир подрібнити руками (!
    Категория: Випічка | Просмотров: 406 | Добавил: therrint | Дата: 14.06.2010

    Інгредієнти Тісто: 2 яйця 1 склянка цукру 2 ст. л меду 2 ч. л соди (погасити) сто гр. маргарину 3 склянки борошна (+-) Крем: 300 мл вершків 300 мл сметани (не жирної) Цукор (якщо хочете) Спосіб приготування Яйця з цукром розтерти. Додати мед і соду (гашене).
    Категория: Випічка | Просмотров: 521 | Добавил: therrint | Дата: 14.06.2010

    Інгредієнти 500 гр молока 1 жовток 2 ст. л. цукру 1 пакетик сухих дріжджів (7г) 400 гр. борошна 3 невеликих яблука ванільний цукор 1 пакетик цукрова пудра Спосіб приготування У тепле молоко додати жовток і дріжджі з цукром і ваніллю, добре перемішати, додати 150 гр борошна, накрити і залишити на 15 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 1702 | Добавил: therrint | Дата: 13.06.2010

    Інгредієнти 1. Лисички 2. Балон - 1шт 3. Масло вершкове - 100гр 4. Борошно - 1 склянка 5. Яйця - 4 шт 6. Сливки - 250мл 7. Сир - 150гр 8. Сіль, спеції Спосіб приготування Пісочне тісто: Борошно змішати з маслом і 1 яйцем, вимісити тісто. Скачати тісто в кульку, загорнути у плівку й забрати в холодильник.
    Категория: Випічка | Просмотров: 438 | Добавил: therrint | Дата: 12.06.2010

    Інгредієнти 200 гр маргарину 300 гр цукру 4 яйця 2 ч. л. лимонного соку 1,5 ст борошна для внутренности: 1 малий. плитка шоколаду ківі груша мандарин виноград Спосіб приготування Маргарин розтопити, додати цукор, добре перемішати. Яйця збити з лимонним соком, додати маргарин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 380 | Добавил: therrint | Дата: 12.06.2010

    Інгредієнти Борошно 100, баранина 150, цибуля ріпчаста 60, капуста свіжа 60, яйце для змащування 1/10 шт., спеції, сіль. Спосіб приготування Круте тісто, замішані як для локшини, розгортають у коржі, на середину їх кладуть фарш, краї защипують в середині вироби.
    Категория: Випічка | Просмотров: 473 | Добавил: therrint | Дата: 11.06.2010

    Інгредієнти білки-6шт цукор-2 ст. лім. к-та ------------------ шоколад чорний-100гр какао-для посипання ------------------ вершки 33-35%-50гр какао-10гр сах. пудра-за смаком (я не додаю) загусник Спосіб приготування Збити білки з цукром в щільну, добре тримає форму масу.
    Категория: Випічка | Просмотров: 487 | Добавил: therrint | Дата: 11.06.2010

    « 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 »