Інгредієнти для тіста:
2 ст. борошна
1п. маргарину
1ст. л. цукру
1 яйце
1ст. л. оцту
для внутренности:
4 яйця
4 плавлених сирка
4 цибулини
Спосіб приготування у борошно натерти заморожений маргарин.
яйце і цукор розтерти в стакані, потім додати холодної води, що б склянку заповнився, потім оцет.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
677
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.06.2010
|
Інгредієнти 1 склянка варення
700 г сметани
300 г цукру
450 г борошна
1 ч. л. соди
сто г маргарину
3-4 яйця
Спосіб приготування Збити яйця з сто г цукру. В окремому посуді змішати розм'якшений маргарин, варення, 300 г сметани. Вмішати збиті яйця до цієї суміші, додати муку з содою, замісити тісто, викласти у форму і випікати при температурі 180 градусів.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
501
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.06.2010
|
Інгредієнти 200 г темного шоколаду 70% какао, 200 г вершкового масла, 1,5 склянки цукру, 5 яєць, 2/3 склянки борошна, 400 г сиру Маскарпоне. Стакан - 250 р.
Спосіб приготування Пиріг робити дуже просто.
На водяній бані розтопити шоколад разом з вершковим маслом, постійно помешівая.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
607
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.06.2010
|
Інгредієнти Тісто:
1. Молоко-200 г,
2. Вода-300г,
3. Яйцо-1 шт.,
4. Мука-скільки візьме
5. Дрожжі (сух. ) ~ 10г,
6. Соль
Внутренность:
Сир імеретінській ~ 1,5 кг сто г сметани або молока
Спосіб приготування Замісити м'яке дріжджове тісто, если підійде розділити на 6-7 частин,
Расскатать товщиною ~ 1см, надати овальну форму,
Сир подрібнити руками (!
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
406
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.06.2010
|
Інгредієнти Тісто:
2 яйця
1 склянка цукру
2 ст. л меду
2 ч. л соди (погасити)
сто гр. маргарину
3 склянки борошна (+-)
Крем:
300 мл вершків
300 мл сметани (не жирної)
Цукор (якщо хочете)
Спосіб приготування Яйця з цукром розтерти. Додати мед і соду (гашене).
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
521
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.06.2010
|
Інгредієнти 500 гр молока
1 жовток
2 ст. л. цукру
1 пакетик сухих дріжджів (7г)
400 гр. борошна
3 невеликих яблука
ванільний цукор 1 пакетик
цукрова пудра
Спосіб приготування У тепле молоко додати жовток і дріжджі з цукром і ваніллю, добре перемішати, додати 150 гр борошна, накрити і залишити на 15 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
1702
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
13.06.2010
|
Інгредієнти 1. Лисички
2. Балон - 1шт
3. Масло вершкове - 100гр
4. Борошно - 1 склянка
5. Яйця - 4 шт
6. Сливки - 250мл
7. Сир - 150гр
8. Сіль, спеції
Спосіб приготування Пісочне тісто: Борошно змішати з маслом і 1 яйцем, вимісити тісто.
Скачати тісто в кульку, загорнути у плівку й забрати в холодильник.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
438
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
12.06.2010
|
Інгредієнти 200 гр маргарину
300 гр цукру
4 яйця
2 ч. л. лимонного соку
1,5 ст борошна
для внутренности:
1 малий. плитка шоколаду
ківі
груша
мандарин
виноград
Спосіб приготування Маргарин розтопити, додати цукор, добре перемішати.
Яйця збити з лимонним соком, додати маргарин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
380
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
12.06.2010
|
Інгредієнти Борошно 100, баранина 150, цибуля ріпчаста 60, капуста свіжа 60, яйце для змащування 1/10 шт., спеції, сіль.
Спосіб приготування Круте тісто, замішані як для локшини, розгортають у коржі, на середину їх кладуть фарш, краї защипують в середині вироби.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
473
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
11.06.2010
|
Інгредієнти білки-6шт
цукор-2 ст.
лім. к-та
------------------
шоколад чорний-100гр
какао-для посипання
------------------
вершки 33-35%-50гр
какао-10гр
сах. пудра-за смаком (я не додаю)
загусник
Спосіб приготування Збити білки з цукром в щільну, добре тримає форму масу.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
487
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
11.06.2010
| « 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 » |