Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Май 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Май » 26 » Закритий грушевий пиріг
    18:42
    Закритий грушевий пиріг

    Інгредієнти

    1 кг свіжих груш
    1 лимон
    125 г вершкового масла
    сто г цукру
    ванілін на смак
    1 ст. л. коньяку
    3 яйця
    60 г борошна
    60 г панірувальних сухарів
    сто г меленого мигдалю
    1,5 ч. л. розпушувача
    2 ст. л. цукру
    1 \ ч. л. кориці
    2 ст. л. абрикосового повидла
    масло для форми
    фігурний шоколад
    1/8 л збитих вершків

    Спосіб приготування

    Груші очистити, розрізати навпіл і видалити серцевину. Якщо у вас жорсткі груші, їх треба трохи припустити в невеликій кількості цукрового сиропу. Можна додати трохи лимонного соку, щоб груші не потемніли.
    Масло кімнатної температури розтерти в піну з цукром, ванільним цукром, коньяком і тертої лимонної цедрою. Додати яєчні жовтки по одному. Борошно змішати з панірувальними сухарями, мигдалем і розпушувачем і додати в тісто столовою ложкою.
    Білки збити в густу піну і з'єднати з тістом.
    Роз'ємну форму діаметром близько 26 см змастити маслом, посипати панірувальними сухарями і викласти в неї тісто.
    Половинки груш викласти в тісто зрізом вниз. Зверху посипати змішаним з корицею цукром.
    Пиріг випікати близько 55-60 хв в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці.
    Абрикосове повидло підігріти, додавши трохи води, і змазати їм ще теплий пиріг.
    Зняти бортик рознімної форми. Остиглий пиріг прикрасити розетками зі збитих вершків і фігурним шоколадом, як показано на фото.
    Категория: Випічка | Просмотров: 492 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0